17/04/2014 Some Easter Eggs

For Easter decoration I decorated some eggs. Therefor I used different techniques:

Clockwise:

1. (with red and blue flowers and leaves) light green coloured egg, outlines with permanent marker, flowers & leafs with marker

2. green coloured egg, painted with permanent marker and gold/silver colour

3. light red coloured egg, black patterns and writing with permanent markerm, flowers on the other side medaillon with water colour

4. red colured egg, patterns on both sides scratched in with a needle

5. (“Egypt egg”) coloured with onion-skins, outlines with pemanent marker, filling with water colour

6. red coloured with reserving technique (used a small chestnut leaf); writing (botanical information about chestnut) with permanent marker

… there’s one question left… Is it possible for an egg having a front or a back side???

I WISH HAPPY EASTER TO EVERYONE!!!

DEUTSCH Ostereier in verschiedenen Techniken…

Im Uhrzeigersinn:

1. (mit roten und blauen Blumen + Blättern) hellgrün gefärbtes Ei, Umrisse mit  permanent marker, Blüten und Blätter mit Filzstift

2. grün gefärbtes Ei bemalt mit  permanent marker and Gold/Silber-Farbe

3. hellrot gefärbt, Muster und Schrift mit permanent Marker, Blumen auf der Rückseite mit Wasserfarbe

4. rot gefärbt, mit einer Nadel eingekratztes Muster

5. (“Ägyptisches Ei”) gefärbt mit Zwiebelschale,  Konturen mit permanent Marker, ausgemalt mit Farbe

6. rot gefärbtes Ei mit Reserve-Technik (kleines Kastanienblatt aufgelegt, mit Feinstrumpf fixiert, Schrift: Botanische Infos über Kastanienpflanze mit

… Bleibt eine Frage… kann ein Ei eine Vorder- und Rückseite haben???

FROHE OSTERN!

Advertisements

One comment

Leave a comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s